Kings Are Coming!!!!!!!!!



Hi lovers!!

It is less for the most magical night of the year the Three Kings. When I was little was my favorite night of the year, and lived with great enthusiasm, conveyed illusion that my grandfather every night of January 5, and I want to pass on to my kids the day I have.

According to legend and / or tradition, three kings from different countries came to worship the infant Jesus, guided by a star. Melchor, Gaspar and Baltasar, these were their names, were presented to small with gold, frankincense and myrrh, respectively, as a show of respect for the "new king".
This is why children write their letters requesting gifts majesties, and telling how good or not they have been all year.
Tradition herd the night of January 5, the children have to leave their well polished shoes on the balcony, along with some food and drink for both their Majesties, the Magi, and their camels. If you do this, and have been good really, they regale them with gifts that have been asked.


Another tradition is to celebrate the January 6, the Feast of Kings. To this day it is customary to eat this traditional twisted roll of kings where a surprise to crowned as the king who was found hiding, and dry bean, which will give one of her with the honor of paying the roscón.

I wanted to add a twisted roll of kings recipe, but I found more beautiful and mostly original, celebrate this day with some cupcakes roscón.

For this we need:


CUPCAKES (roulade) DE REYES
      6/8 cupcakes

Ingredients
·                     55 gr butter
·                     115 gr sugar
·                     1 egg
·                     75 gr cake flour
·                     65 gr all purpose flour
·                     50 ml evaporated milk
·                     1/2 tsp (teaspoon) orange blossom water
·                     1/2 tsp (teaspoon) of orange flavor
·                     1/2 tsp (teaspoon) baking powder
·                     A little sugar and candied cherries for garnish
·                     Whipped cream  (for filling)

Preheat oven to 180 º. We prepare the tray for cupcakes with capsules.

Beat sugar and butter to form a cream. Add the egg, slightly beaten, and beat until fully incorporated.

In a pitcher, mix the milk with flavorings. In a bowl, sift and mix the two flours and yeast. Add the flour mixture in three times to the butter mixture, alternating with the milk, beating about 30 seconds after each addition. Put the dough into the pan and bake cupcakes for 20 minutes.

It is important, if we use a trick to make our cupcakes are flat, DO NOT do it this time, because we need the dome is formed to cover them when they say the cream.

While bake, moisten a little sugar for decoration. When we take the cupcakes bake about 15 minutes, open the oven and put the soaked cherries and sugar. This can not do it before baking as cherry and sugar sink us. We hope to finish baking, we took the tray from the oven and let rest five minutes. We got cupcakes from pan and let them cool on a rack.

Whip the cream, adding sugar to taste and reserve.

To assemble the cupcakes with a knife carefully cut the dome of the cupcake. Fill the pastry bag with the cream and using a large star nozzle (Type 1M) put the cream on top of the cupcakes making a spiral from the inside out, and enjoy!!!!!

Happy lovers twelfth night, and remember to leave the well-polished shoes, some milk, and why not some cupcakes roscón to their majesties.



Hi lovers!!!!

Ya queda menos para la noche más mágica del año, la de los Reyes Magos. Cuando era pequeña era mi noche favorita del año, y la vivía con mucha ilusión, ilusión que me trasmitió mi abuelo cada noche del 5 de enero, y que quiero trasmitir a mis peques el día que los tenga.

Según la leyenda y/o tradición,  tres reyes de distintos países fueron a adorar al niño Jesús, guiados por una estrella. Melchor, Gaspar y Baltasar, estos eran sus nombres, obsequiaron al pequeño, con oro, incienso y mirra, respectivamente, como muestra de su respeto hacia el “nuevo rey”.
Es por esto que los niños, escriben a sus majestades cartas pidiéndoles regalos, y contándoles lo buenos o no que han sido durante todo el año.
La tradición manada que la noche del día 5 de enero, los pequeños tienen que dejar sus zapatos bien limpios, en el balcón, junto con un poco de comida y bebida tanto para sus majestades, los reyes magos, como para sus camellos. Si hacen esto, y se han portado bien de verdad, estos les obsequiaran con los regalos que les han pedido.

Otra tradición, es celebrar el día 6 de enero la festividad de Reyes. Para ello es usual comer este día el tradicional roscón de reyes, en el cual se esconde una sorpresa, que coronará como rey a quien se la encuentre, y una haba seca, que otorgará a quien de con ella, con el honor de pagar el roscón.

Quería poner una receta de roscón de reyes, pero he encontrado más bonito y sobretodo original, celebrar este día con unos cupcakes de roscón.

Para ello necesitaremos:


CUPCAKES DE (ROSCÓN) DE REYES
      para 6/8 cupcakes

Ingredientes
·                     55 gr mantequilla
·                     115 gr azúcar
·                     1 huevo
·                     75 gr harina para bizcocho
·                     65 gr harina todo uso
·                     50 ml leche evaporada
·                     1/2 cucharadita (teaspoon) de agua de azahar
·                     1/2 cucharadita (teaspoon) de aroma de naranja
·                     1/2 cucharadita (teaspoon) de levadura química
·                     Un poco de azúcar y cerezas confitadas para decorar
·                     Nata para montar (para el relleno)

Precalentamos el horno a 180º. Preparamos la bandeja para cupcakes con las cápsulas.

Batimos el azúcar y la mantequilla hasta formar una crema. Añadimos el huevo, ligeramente batido, y batimos hasta que esté completamente incorporado.

En un jarra, mezclamos la leche con los aromas. En un bol, tamizamos y mezclamos las dos harinas y la levadura. Añadimos la mezcla de las harinas en tres veces a la mezcla de mantequilla, alternando con la leche, y batiendo unos 30 segundas en cada adición. Ponemos la masa en la bandeja para cupcakes y horneamos durante 20 minutos.

Es importante, si usamos algún truco para que nuestros cupcakes queden planos, NO hacerlo esta vez, ya que necesitamos la cúpula que se forma para taparlos cuando les pongamos la nata.

Mientras horneamos, humedecemos un poco de azúcar para la decoración. Cuando los cupcakes lleven unos 15 minutos de horneado, abrimos el horno y ponemos las cerezas y el azúcar humedecido. Esto no podemos hacerlo antes de hornear ya que la cereza y el azúcar se nos hundirían. Esperamos a que termine el horneado, sacamos la bandeja del horno y dejamos reposar cinco minutos. Sacamos los cupcakes del molde y los dejamos enfriar sobre una rejilla.

Montamos la nata, añadiendo azúcar al gusto y reservamos. 

Para montar los cupcakes, con un cuchillo cortamos con cuidado la cúpula del cupcake. Rellenamos la manga pastelera con la nata y usando una boquilla grande de estrella (tipo 1M) ponemos la nata encima de los cupcakes haciendo una espiral de dentro hacia afuera, y a disfrutar!!!!!!!!!!!!!
Feliz noche de reyes lovers, y recordar dejar los zapatos bien limpios, un poco de leche y porque no, unos cupcakes de roscón para sus majestades.


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